גישור בעולם המסעדות – כיצד פותרים סכסוכים
גישור מסעדות – נקודת האור בחום המטבח
למי אין חלום להיות בעל מסעדה או בית קפה? כולנו רוצים להיות בעלי מסעדה ובתי קפה, לארח משפחה וחברים, להרגיש שיש לנו משהו שגורם לאנשים ליהנות והם עוד מוכנים לשלם על זה. נתונים כלכלים מראשים שרק אחד ל-10 מהמסעדות, בתי קפה וברים מצליחים לשרוד כאשר יתר המסעדות, בתי הקפה והברים נסגרים למעשה. משמעות הדבר שמרבית החולמים נשארים בסוף עם חובות גדולים ו/או פשיטת רגל.
גודל הבור או האופן שבו החולמים יצאו מההרפתקה הזו תלוי באיך הם יפעלו בסוף או לקראת הסוף. במרבית המקרים בגלל הלחץ הכלכלי המאוד גדול מרבית השותפים יסתכסכו בינם לבין עצמן ובינם לבין צדדים שלישיים (בעל בית, ספקים, עירייה וכן הלאה).
הליך הגישור במקרים כאלו מאפשר לשותפים לנהל תהליך של בניית הסכמות על מנת ולמקסם את הערך הכלכלי שנוצר מהמסעדה, מוניטין, רכוש, דמי פינוי וכן הלאה. בכל המקרים בהם שותפים ניהלו הליך גישור לבניית הסכמות על תהליך הסגירה, הם הצליחו לצמצם באופן משמעותי את הנזק הכלכלי ובחלק מהמקרים אף להציל את העסק לאחר שהצליחו להירגע מהתקופה הכלכלית הסוערת ולהיכנס רק לרגע לבועה שפויה כלכלית ורגשית.
בהליך הגישור העסקי המגשרים יושבים עם השותפים, מטפלים קודם כלח במערכת היחסים בין השותפים ולאחר מכן בכלל הנושאים הכספים והכלכלים.
אל תהססו להתקשר עוד היום ולקבל מידע על הליך גישור עסקי מסעדות ולהתייעץ עם מגשר עסקי של פירמת המגשר
077-5151333